KJØPSVILKÅRKJØPS

KJØPSVILKÅR

Forbrukerombudets standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett

Forbrukerombudets standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett gjelder ved kjøp hos oss. Forbrukerombudet har også utarbeidet en veiledning til disse salgsbetingelsene som du kan finne her.

Forbrukerombudets standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett har forrang over alle andre vilkår på våre nettsider, ordrebekreftelser eller andre steder eventuelle vilkår måtte fremkomme.

 Priser og betalingsbetingelser

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Eventuelle fraktkostnader kommer i tillegg. Totalkostnaden for kjøpet vil alltid fremkomme før bestilling fullføres med betaling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet.

Alle varer som kan bestilles i nettbutikken er lagerførte med mindre annet opplyses på den enkelte vare, og leveres til de vilkår og priser som gjelder på kjøpstidspunktet.

I kassen er det mulig å velge ulike betalingsløsninger. Ved betaling med bank- eller kredittkort tilkommer ingen avgifter med mindre din kortutsteder tar gebyrer for transaksjoner som vi ikke har kontroll over. Velger man å betale med en av kredittmulighetene i Klarna, vil det under hvert valg klart fremgå betingelser for det enkelte valg.

NETZOO AS inngår ikke kjøpsavtaler med mindreårige uten foreldrenes samtykke. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15år , kredittkjøp kan kun gjennomføres med personer over 18 år.

 Frakt og levering

Fraktalternativer

MyPack Collect – PostNord

Med MyPack Collect blir pakken sendt til et utleveringssted i nærheten av der du bor. Ved bestilling på kr. 500,- eller mer er dette alternativet gratis. For bestillinger under kr. 500,- tilkommer et frakttillegg på kr. 99,-.

For sendinger til Svalbard eller Jan Mayen vil det tilkomme et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med kundeservice for nærmere informasjon.

MyPack Home – PostNord

Få varene levert på døren med MyPack Home for kr. 199,-.

For sendinger til Svalbard eller Jan Mayen vil det tilkomme et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med kundeservice for nærmere informasjon.

Hente selv på vårt lager i Per Kroghs Vei 4d

Åpningstider:

* Hverdager; 09.00 – 16.00

Leveringstid

Forsendelsestiden er normalt 1-3 arbeidsdager. Du kan hele tiden spore pakken din på PostNord.no. Du vil motta sporingsinformasjon når orderen din er pakket og klar for utsendelse fra NETZOO.no.

 Ordrebekreftelse

Når NETZOO.no har mottatt din bestilling, vil vi sende deg en ordrebekreftelse. Vi ber deg kontrollere at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen din. Eventuelle avvik ber vi deg melde til oss via vårt kontaktskjema.

Angrerett

Du kan angre på ditt kjøp etter angrerettslovens bestemmelser. Angrerett innebærer at du uten grunn kan returnere varen til NETZOO.no. Varen skal være ubrukt og fremstå som ny i originalforpakning.

Angrer du på kjøpet, laster du ned og fyller ut følgende angrerettskjema.
(lagre så skjemaet og send på epost til oss)

Du kan også lese mer om angretten her.

Informasjon om hvordan du returnerer eller bytter en vare finner du her.

Du kan alltid angre hos oss. Så lenge varen er i orginalforpakning. Du sender oss varen i retur til NETZOO AS Per Kroghs Vei 4D, 1065 Oslo. Sammen med angreskjema eller dine kontaktiformasjon. NB. Husk å merk skjema med ditt ORDRE nummer.

Angrefristen er 14 dager fra dagen du har mottatt varen. Varen anses levert når du har fått melding om at den har ankommet utleveringssted om MyPack Collect er valgt som fraktalternativ.

Kunden må selv betale for returfrakt.

Er du usikker tar du kontakt med oss på support@NETZOO.no

 Reklamasjon

Eventuelle feil eller mangler må meldes til NETZOO.no så raskt som mulig (uten ugrunnet opphold) for at du skal kunne reklamere over forholdet. Send inn beskrivelse av feilen via vårt kontaktskjema, og send oss bilder av skaden på e-post til support@NETZOO.no.

Vent på svar fra oss før du eventuelt sender varen i retur.

Vi gjør oppmerksom på at skade som har oppstått på produkter på grunn av feil eller uvettig bruk, ikke gir grunn til reklamasjon.

Du kan ta kontakt med oss på support@NETZOO.no

Vi følger norske lover og følger forbrukerklageutvalget avgjølser ved tvist eller andre anbefalinger.

Vi gjør oppmerksom på at reklamasjonsfristen er innen rimelig tid. Eller 2 – 5 år basert på ulike varetyper. Eller hva som fremkommer på varen.

 Opplysninger gitt på NETZOO.no

NETZOO.no gjør hele tiden sitt beste for å gi deg korrekte opplysninger. Vi tar likevel et generelt forbehold om feilaktig produktbeskrivelse eller feil i annen informasjon som fremkommer på NETZOO.no. Vi forbeholder oss også retten til å endre produktsortimentet og tilgjengelighet dersom vi har mottatt feilaktig informasjon fra våre underleverandører.

 Personopplysninger

Med mindre du samtykker til noe annet, kan NETZOO.no kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendige for at NETZOO.no skal kunne gjennomføre handelen med deg. Dine personopplysninger utleveres kun til andre hvis det er nødvendig for at NETZOO.no skal få gjennomført avtalen med deg, (f.eks. adressedetaljer til PostNord) eller i lovbestemte tilfeller. Opplysningene befinner seg hos NETZOO.no, det vil si på serverne til vår leverandør av nettbutikkløsning, EasyWeb Norge som oppgraderer og sikkerhetssjekker våre servere kontinuerlig. Kontakt oss dersom du har spørsmål om dine personopplysninger eller ønsker at vi sletter eller endrer personopplysningene.

Våre betalingsløsninger er levert av Klarna og PayPal. Vi besitter ingen informasjon om dine kredittkort.

Vi benytter cookies.

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close